©Société Nordland 2013
Vin Årgangene
Vintyper:
Vi påregner hovedsageligt at operere med en standard vinblanding af lige dele Rondo/Bolero/Regent. Dette for at kombinere de forskellige druers individuelle egenskaber.
Af denne blanding vil vi lave følgende vintyper:
Klassiko: Vores standardvin som vinificeres traditionelt med en alkoholprocent på ca.
13%.
Klassiko ege-chippet: Som Klassiko, men med sluttelig lagring på mellemristede amerikanske egechips, hvilket giver stort set samme effekt som egefadslagring, dog uden de dermed følgende besværligheder.
Tilpasso: Klassiko som eftergærer på fritløbsbærmen fra Amateur. Sluttelig lagring på mellemristede amerikanske egechips. Ca. 14% alkohol.
Amateur: Nedtørring af udvalgte forskellige druer til 40-50% af deres oprindelige vægt. Herefter almindelig vinificering uden tilsætning af sukker. Kun fritløbsvin. Sluttelig lagring 1 år på mellemristet amerikansk eg. Ca. 15% alkohol.
Herudover almindelig vinificeret enkeltvin af Blauer Portugieser og Dornfelder. Alkoholprocent ca. 13%.
Alt efter udbytte vil der også være enkeltvin af de enkelte druer.
Fremtidsvision:
Vores fremtidsvision er at operere med et mindre sortiment af håndlavede vine af høj kvalitet, hvor hyggen og læren om vin er i højsædet.
Vinene skal laves efter vores motto: Håndarbejde, renlighed, tålmodighed og (om)hyggelighed.
Vores Historie |
Dyrkningsfilosofi |
Vinificeringsfilosofi |
Studieturen |
Studieturen 2012 |
Studieturen 2013 |
Studieturen 2015 |
2011 |
2012 |
2013 |
2014 |
Links |