© Société Nordland Links | Impressum

Håndarbejde, renlighed, tålmodighed og (om)hyggelighed
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Google Bookmarks
Société Nordland

Af denne blanding vil vi lave følgende vintyper:


Klassiko: Vores standardvin som vinificeres traditionelt med en alkoholprocent på ca.

13%.


Tilpasso: Klassiko som eftergærer på fritløbsbærmen fra Amateur. Sluttelig lagring på mellemristede amerikanske egechips, hvilket giver stort set samme effekt som egefadslagring, dog uden de dermed følgende besværligheder.. Ca. 14% alkohol.


Amateur: Nedtørring af udvalgte forskellige druer til 40-50% af deres oprindelige vægt. Herefter almindelig vinificering uden tilsætning af sukker. Kun fritløbsvin. Sluttelig lagring 1 år på mellemristet amerikansk eg. Ca. 15% alkohol.


Herudover almindelig vinificeret enkeltvin af Blauer Portugieser og Dornfelder. Alkoholprocent ca. 13%.


Alt efter udbytte vil der også være enkeltvin af de enkelte druer.


Fremtidsvision:


Vores fremtidsvision er at  operere med et mindre sortiment af håndlavede vine af høj kvalitet, hvor hyggen og læren om vin er i højsædet.


Vinene skal laves efter vores motto: Håndarbejde, renlighed, tålmodighed og (om)hyggelighed.

Vores Vine

Vintyper:


Vi påregner hovedsageligt at operere med en standard vinblanding af lige dele Rondo/Bolero/Regent. Dette for at kombinere de forskellige druers individuelle egenskaber.

Amateur


Blanding af Rondo, Bolero og Regent. Druerne er indtørret lige efter plukning.


Læs mere

Tilpasso


Blanding af Rondo og Bolero, tilsat bærmen fra Amateur.

Læs mere

Klassiko -

Blauer Portugieser

Lavet på ren Blauer Portugieser drue.

Læs mere

Klassiko


Blandingsvin med Rondo og Bolero druer.

Læs mere